''Gericht op kostenbesparing en procesverbetering''

''Gedoseerd werken is de sleutel tot succes en besparing''

Bij HandelsOnderneming Guiljam ligt de focus op elk vlak in uw onderneming op gedoseerd werken. U verkrijgt in alle veiligheid een gebruiksklaar product om te reinigen, te ontvetten, te desinfecteren of te ontgeuren.  Door een doseerapparaat met gesloten omloop voorkomt u vervuiling. Zonder manipulatie van de producten verkrijgt u de juiste verdunning voor een zuinig, eenvoudig en moeiteloos gebruik. Gemiddeld komt 1 liter aangemaakt product uit op €0,07 cent.

 

Onze kwaliteitsproducten zijn met behulp van een doseerapparaat economisch, veilig, eenvoudig en nauwkeurig

te verdunnen. Reinigen en desinfecteren zijn een belangrijk onderdeel van de huidige wetgeving.

 

Wat betekent ons doseersysteem voor uw bedrijf?

Een totaaloplossing voor een optimale hygiëne. HandelsOnderneming Guiljam levert bij uw bedrijf de benodigde apparatuur zodat u direct aan het werk kunt. Door gebruik van het totale concept (doseerapparaat evenals bijbehorende gratis opleiding) gebruikt u de juiste producten in de juiste dosering op de juiste plaats.

 

Waarom  HandelsOnderneming Guiljam?

Ons doel tot samenwerken is het verbeteren van processen binnen uw organisatie, u zult zich afvragen welke processen we willen verbeteren. Door ons concept kunt u en uw personeel gedoseerd werken op elk vlak binnen uw onderneming.

 

Welk werkgebied gedoseerd werken en kosten besparen?

    • Keuken 
    • Vaatwas
    • Handhygiëne 
    • Restaurant 
    • Sanitair